Skole

 • Barn behöver en lugn omgivning för att lära sig något.

Vad är YOGO?

YOGO är en digital ljud-plattform med fysiska och mentala övningar som är inspirerade av yoga, sjukgymnastik och meditation.

Ett avsnitt av YOGO tar endast 3 minuter och är speciellt framtaget för att skapa en lugn och kreativ atmosfär i klassrummet.

Både barn och lärare har behov för en hälsosam och lärande miljö. Ett tyst klassrum ökar koncentrationen och stärker klasstillhörigheten.

YOGO hjälper dig att skapa en struktur när du undervisar och bidrar till ett antal olika hälsofördelar för dina elever. YOGO är testat och godkänt på både på barn och lärare. 

Fördelar med YOGO

Lugn

YOGO skapar lugn i klassrummet samt ökar fokus och inlärning hos eleverna.

Rörelse

Det är oerhört viktigt för barn att röra på sig minst 45 minuter om dagen. YOGO gör det tillgängligt för alla elever att få en fysisk och mental paus som bidrar till en hälsosam och rolig dag i skolan.

Fokus

När barn utför lugna meditativa övningar så aktiverar de och stärker sin förmåga att ta till sig kunskap. YOGO baseras på enkla meditationsövningar som är till för att öka barnets koncentrationsförmåga.

 • Lugna omgivningar stärker barnens inlärningsförmåga.

  “YOGO är ett fantastiskt digitalt verktyg som fungerar riktigt bra som en paus i undervisningen”.

  Att placera barnen i en lugn och tyst miljö ökar inte bara möjligheten till en förbättrad inlärningsförmåga, det öppnar även upp för att stilla sinnet. Undertiden YOGO spelas, kommer dina elever inte bara att bli lugnare. De kommer att bli öppnare och mer mottagliga för de olika prövningar de utsätts för.   

Använd YOGO var som helst och när som helst. Det enda du behöver är ditt login

Skolmedlemskap

 

50 elever:     125 kr/månad

600 elever:   250 kr/månad

600+ elever: 375 kr/månad

 

När ni tecknar ett medlemskap betalar ni för resten av skolåret. Det vill säga; tecknar ni ett avtal i februari så betalar ni för 3 månader. Den första månaden är gratis.  

Det kostar ingenting att skapa och support ingår i priset. Ni är alltid välkomna att kontakta oss på telefon eller e-mail. 

Vi vill gärna bidra med råd och material för att ni ska få en optimal upplevelse med YOGO.

Kom ihåg att genom ett medlemskap så får alla på skolan tillgång till YOGO – både elever och medarbetare. Detta gäller även utanför skoltid. 

 

Medlemsvillkor

Är du redan medlem?

Hjälp dina kollegor att komma ihåg YOGO. Häng upp inspirerande affischer i klassrummet. 

Informera föräldrarna om ert arbete med hälsa och uppmuntra dem att använda YOGO där hemma!

 

 

Har du behov för annat material är du välkommen att kontakta oss

Det skulle behövas en där lärare kan tipsa andra lärare som inte är på skolan samt om man vill tipsa på en viss grupp man är med på Facebook I eller via Twitter eller Linkedin. 

 • YOGO är utvecklad och testad i samarbete med certifierade yogalärare och lärare.

  "När jag fick höra talas om YOGO för 2 år sedan var det sjävklart att ta detta koncept till Sverige.
   
  I vårt samhälle och med tekniken som gör våra barn allt mer stillasittande är YOGO en perfekt fysisk och mental paus under dagen. Att inleda en lektion med att barnen rör på sig på ett lugnt och enkelt sätt bidrar till att resten av lektionen blir mer fokuserad och lugnare. Som yogalärare och mamma så ser jag vilken inverkan en liten paus kan göra för att öka koncentrationen, medvetenheten om sig själv och att faktiskt göra bra saker för sig själv och andra i sin närhet.
   
  Jag har själv utövat yoga sen jag var 15 år och förstår vilken positiv inverkan mina 24 år på mattan har haft för mig som person. Att jag under de senaste 10 åren har undervisat i yoga och driver YOGA GBG ser jag YOGO som ett utmärkt sätt att nå ut till alla unga som inte kommer till en yogaklass men som kanske behöver det mest." 

  Isabel Holmquist, Market Manager Sweden

   

  Du kanske har hört talas om så kallade hjärnpauser? Två till tre minuters paus ger en positiv effekt. YOGO är inspirerat av dessa hjärnpauser. Tre minuter är tillräckligt för att stilla ditt sinne och rensa hjärnan. Ge dig själv en mental paus för att bli mer positiv, förbättra din koncentration och öka din prestationsförmåga. YOGO är en aktiv paus som är till för att förbättra ditt fokus och din mentala energi. YOGO tar inte din tid. YOGO ger dig tid.